Diensten

Verpleging

Verpleegkundige handelingen

Onze verpleegkundigen staan voor u klaar om u te ondersteunen bij gespecialiseerde zorg. Ze zijn gediplomeerd voor alle noodzakelijke voorbehouden handelingen en onderhouden hun kennis met periodieke bijscholing.

Terminale Zorg

Emotionele en Fysieke Zorg

In een palliatief traject is er extra expertise gewenst om de client en de familie zo goed mogelijk in deze zware tijd te helpen. Gelukkig beschikken onze zorgverleners over deze kennis en kunde, waardoor er snel geschakeld kan worden.

Daarnaast bieden onze verpleegkundigen emotionele ondersteuning. In een heftige periode als deze kan het fijn zijn om te weten dat u er niet alleen voor staat. U kunt uw hart bij ons luchten en op ons bouwen.

Persoonlijke Verzorging

Als het u even niet meer lukt

Soms zijn het de kleine dingen die niet meer lukken zonder hulp. U kunt dan rekenen op de hulp van onze lieve verzorgende. Zij helpen u om uw dagelijkse routine te behouden, zodat u tijd over houdt voor de leuke dingen in het leven.

Begeleiding

Meer vrijheid en zelfredzaamheid

Het kan soms lijken alsof niets meer zelf lukt. Dit is vaak niet het geval, maar het gevoel dat erbij komt kijken kan heel intens zijn. Wanneer iemand minder zelfredzaam wordt neemt ook de mate van vrijheid af. En vrijheid is iets dat niemand kwijt wilt.

Met persoonlijke begeleiding bekijken we eerst waar de client nog zelf toe in staat is. Daarna bieden wij gepaste professionele begeleiding waar de behoeften van de client voorop staat. Wij helpen u graag om de zelfredzaamheid te verbeteren om het vrijheidsgevoel terug te krijgen.

Hoe kunnen wij
u verder helpen?

Kunnen wij iets voor u betekenen of wenst u graag meer informatie?

Neem gemakkelijk contact op via het contactformulier of bel ons direct op.